Share

Despre noi

Cel mai important factor in conceptul Casa Urbana este ca prin design si calitatea lucrarilor ii oferim clientului posibilitatea de a-si numi casa ACASA.

scroll down
Cine Suntem Casa Urbană este o companie în care se pune accentul pe calitate și transparență, iar în portofoliul nostru, de cele mai multe ori, se regăsesc proiecte tip boutique. Competențele noastre se învârt în jurul arhitecturii, design-ului, dar și experienței oferite clienților. Datorită echipei formată din arhitecți, structuriști, proiectanți de instalații, specialiști în construcții, antreprenor general, birou de avocatură, la care se adaugă furnizorii de materiale, reușim să ne remarcăm în piața imobiliară prin modul distinct de a aborda integrarea unei clădiri în diferite contexte urbanistice și totodată prin complexitatea în ceea ce privește amenajarea spațiului interior.

Istoria companiei

Casa Urbană a fost fondată în 2011 de către Dorina Lucu, o tânără și entuziastă antreprenorare care înainte de a își începe propria carieră, a căpătat experiență lucrând pentru mai multe companii din domeniul imobiliar.

Compania de dezvoltare imobiliară a început de la ideea că, deși construcțiile se află în mediul urban (aglomerat, limitativ, înghesuit), designul locuințelor conțin elemente cheie din confortul unei case: spații aerisite, luminoase și customizate, toate acestea reușind să ducă la atașamentul propietarului de spațiu.

Odată cu fondarea Casa Urbană, a luat naștere și primul imobil rezidențial, proiectul Tămăioarei. Acesta a fost premiat de către Ordinul Architecților din România ca „Cel mai bun proiect de dezvoltare de locuințe din România” la Gala Anuală 2012, ulterior urmând lucrări ce au promovat tot mai mult funcționalitatea și care s-au dovedit a fi un succes atât din partea partenerilor, cât și din partea clienților.

Ce Facem

Compania noastră promovează optimizarea spațiilor în așa fel încât raportul calitate preț să fie cel mai bun, iar clădirile sunt proiectate astfel încât să faciliteze administrarea acestora în timpul exploatării.

Pe parcursul procesului totul se păstrează transparent, acest fapt datorându-se raportărilor complete pe timpul derulării proiectelor, iar produsele pe care le livrăm sunt ușor de valorificat. Construcțiile sunt gândite astfel încât să se integreze în contextul urban, iar spațiile interioare oferă luminozitate, căldură și deschidere, relația dintre clădire-locuință devenind complexă.

Vrei sa ne cunoastem?
Te rugam sa ne contactezi!

Partenerii Nostri Evoluăm și datorită partenerilor noștri care ne susțin și ne sunt alături încă din stadiul de proiect al fiecărui imobil. Sagex Construct ( antreprenor general ) , Synthesis Architecture ( arhitectură ), Lucu și Asociații ( birou de avocatură ), Imoteca ( agenție imobiliară ) joacă un rol important în dezvoltarea și implementarea lucrărilor Casa Urbană.