Share

Calea Calarasilor

Locație

Calea Calarasilor Residence este un imobil nou, tip boutique, situat ultra central in imediata vecinatate a unei superbe cladiri monument. Conceptul cladirii este in acord cu standardele unei capitale europene in plin avant de dezvoltare.
Localizat in zona Unirii, Calea Calarasilor Residence ofera acces facil catre numeroase centre de shopping, restaurante, teatre, scoli si alte puncte de atractie.

Despre proiect

Proiectul nostru a fost conceput sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern si activ, astfel venim in intampinarea viitorilor clienti cu finisaje de cea mai inalta calitate cum ar fi: sistem Smart Home integrat, incalzire in pardoseala, izolatie termica si fonica in sape, iar compartimentarea interioara din rigips dublu placat si izolatie celuloza.
Apartamentele vor fi spatioase si luminoase, ideale pentru locuit si ofera cadrul perfect de relaxare in orice moment al zilei. Apartamentele vor dispune de compartimentare ideal functionala, suprafete vitrate mari prin care intra multa lumina naturala si vedere aerisita.
Cladirea este proiectata eficient din punct de vedere energetic si va cuprinde un numar de 22 apartamente dispuse pe 5 etaje si parcare subterana. Clientii vor beneficia la cerere de statie de incarcare pentru masinile electrice.