Share

Pop de Basesti

Locație

Aproape de centrul Bucurestiului, intr-o oaza de liniste dintr-un oras aglomerat, se afla intrarea Pop de Basesti. Pe un teren asezat strategic la capatul unei alei care izoleaza zgomotul strazii principale, urmeaza sa dezvoltam un proiect provocator, insa adaptat la stilul arhitectural zonal, cu accente moderne unice.

Despre proiect

Constructia se va desfasura pe 4 nivele cu o structura inedita a parterului care sa permita accesul in curtea interioara catre spatiile de parcare aferente apartamentelor.

Ne dorim ca acest proiect sa aduca un plus de confort fata de cladirile clasice si vom construi nu doar un spatiu de locuit ci un ambient placut dar si extrem de bine adaptat din punct de vedere functional, care sa incorporeze nevoile familiilor care vor numi acest spatiu „acasa”.  Design-ul atractiv se reflecta atat la interioare unde impreuna cu specialistii nostri am dezvoltat spatii bine proportionate cat si la exterior unde din punct de vedere arhitectural am dezvoltat un proiect unic dar perfect adaptat vecinatatilor pentru a pastra continuitatea arhitecturala a zonei.

Apartamentele dispun de balcoane prevazute cu mici spatii verzi.
Elementele centrale ale apartamentelor si care aduc un plus de valoare spatiilor de locuit sunt ferestrele de dimensiuni mari care maximizeaza in mod esential atat spatiul interior cat si aspectul exterior al constructiei.