Share

Sfintii Voievozi

Locație

Cum ar fi sa locuiesti intr-un proiect rezidential nou, avangardist, chiar in inima Bucurestiului?!
Ansamblul Sfintii Voievozi Residence, cel mai nou proiect al brandului Casa Urbana, beneficiaza de un amplasament exceptional in zona Victoriei, cu o arhitectura unica, reprezentativa pentru viitorii proprietari.

Situat intr-un spatiu cu bogat trecut istoric, noul proiect se afla la distanta de doar 1300 m de Calea Victoriei si 1800 m de Gara de Nord. Localizat in apropierea principalelor centre de afaceri, Sfintii Voievozi Residence ofera acces facil si catre numeroase parcuri, restaurante, teatre, muzee, scoli si alte puncte de atractie.

Despre proiect

Proiectul nostru a fost conceput sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern si activ, astfel venim in intampinarea viitorilor clienti cu finisaje de cea mai inalta calitate cum ar fi: sistem Smart Home integrat, incalzire in pardoseala, izolatie termica si fonica in sape, tamplarie aluminiu, etc.

Construita dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, cladirea va cuprinde un total de 18 apartamente, cu 2, 3 sau 4 camere. Locuintele dispun de compartimentari functionale, iar camerele beneficiaza de multa lumina naturala datorita suprafetelor vitrate mari si a orientarii ideale fata de punctele cardinale.
Cladirea dispune de parcare subterana, iar clientii vor beneficia la cerere de statie de incarcare pentru masinile electrice.